Haberler

Paylaş
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Mavi Tüneli Üreticiye Kazandıran İrade Ovanın Susuzluğunu Tamamen Gidermeye de Kararlıdır Türkiye ve dünyanın tarım merkezi olmaya aday Konya Ovası’na yeni su kaynaklarının getirilmesi gündemde. Konuyla ilgili Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Akademik Yıl açılışında konuşan Başkan Recep Konuk, Karasu’nun Konya Ovası’na getirilmesini önerdi. 
12 Ekim 2016
KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ ÜST TEKNOLOJİNİN MERKEZİ OLUYOR Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ilk akademik yılına başladı. Üniversitenin tüm programlarına yerleşen öğrencilerin tamamı ilk 40 binin içine giren başarılı öğrencilerden oluştu. Üniversite tarım ve gıdada üst teknoloji ile üretim yapabilecek uzmanlar ve dünya çapında araştırmalar yapacak akademisyenler yetiştirmeyi hedefliyor. 
06 Ekim 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk,Bizim İşimiz, Huzur Ve Refahı Sağlayacak Ortamı Hazırlamaktır KONYA ŞEKER, ÜRETİCİSİNE, 226. 6 MİLYON LİRALIK DESTEK VERDİ
04 Ekim 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Sıralamalarda Zirveye Çıkmak Değil, Sınırları Aşan İşler Yapmak Önemli Ekonomist Dergisi’nin, Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) katkılarıyla yaptığı “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasının 2015 yılı sonuçları açıklandı. İstikrarlı bir şekilde büyüyen Konya Şeker, bu yıl iki basamak birden ilerleyerek 8’inci sıraya yükseldi.
03 Ekim 2016
BAKAN YILMAZ; “RECEP KONUK GİBİ BİR MİHMANDAR OLUNCA BAŞARI GELİYOR” “Bilgiyi ürüne dönüştüren üniversite” fikriyle yola çıkan, akademik ve teknolojik altyapısını bu fikir üzerine kuran Konya Gıda ve Tarım Üniversitesinin açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katıldığı programda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesinin; Konya, Türkiye ve dünyadaki tarımsal faaliyetler için önemli bir adım olduğunu söyledi. 
29 Eylül 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Ortak Akılla Hareket Ederek Karaman’ın Mirasını Geleceğe Taşımaya Kararlıyız” MUHTARLARLA 7’NCİ TOPLANTI 
 
24 Eylül 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Torku’yu Manevi Coğrafyamızın Da Markası Yapmak İstiyoruz Tunuslu GINOR Generale Industrie Du Nord firmasının yetkilileri, çalışma sistemi ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi almak üzere AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti. Çumra Şeker tesislerine hayran kalan heyet, Konya Şeker modelini ülkelerine taşımaya ve Torku ürünlerini ithal etmeye karar verdi. 
 
21 Eylül 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Anadolunun Ekonomisine Her Yıl Yaklaşık 6 Milyar Tl. Kaynak Transfer Ediyoruz Konya Şeker Önce Bayramlaştı, Sonra Bayram Coşkusunu Pancar Alım Kampanyasını Açarak Sürdürdü.
19 Eylül 2016
BAYRAM TATİLİ BİTTİ VEKİLLER İŞ BAŞI YAPTI Karaman Milletvekilleri Merkez İlçeye Bağlı Köy Muhtarlarıyla Buluştu 
16 Eylül 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: “Bayram Coşkusunu Şehit Ve Gazilerimize Borçluyuz” AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: “Bu yıl Kurban Bayramını her zamankinden daha umutlu, daha güçlü, geleceğine daha fazla inanan; kardeşliğimiz, birliğimiz ve dirliğimiz artmış bir şekilde idrak ediyoruz”.
09 Eylül 2016