Haberler

Paylaş
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: Bizim Tek Düşmanımız, Yokluk Ve Yoksulluktur Son yıllarda gerçekleştirdiği yatırım atağı ile tarım sektörü ve gıda sanayinin lokomotifi olan Konya Şeker’in 63’üncü Olağan Mali Genel Kurulu ile Anadolu Birlik Holding’in (AB Holding) 8. Mali Genel Kurulu yapıldı. Pancar Ekicileri Kooperatifleri başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile şirket yöneticilerinin katıldığı toplantıda, hayata geçirilen projeler, ortaya konulan hedefler, Türk tarımının bugünü ve yarını konuşuldu; çözüm önerileri anlatıldı. 
03 Aralık 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: "Fertler de Nesiller de Öğretmenlerin Eseridir."
23 Kasım 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: “Demokrasi, Kimseye ‘İhanet Hakkı’ Vermez” AK Parti Karaman İl Başkanlığının Kasım ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Karaman’da hayata geçirilen projeler ve ülke gündemindeki konular değerlendirildi. Toplantıda konuşan TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “demokrasi kimseye ihanet etme hakkı, teröre destek hakkı ve millet iradesini çiğneme hakkı vermez” dedi.
14 Kasım 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Biz Topluma Yardımlaşmayı, Dayanışmayı Ve Başarıyı Bulaştırmaya Çalışıyoruz Tesis yatırımlarıyla bölge ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar yapan Konya Şeker, sosyal projeleriyle de adından söz ettiriyor. Kan bağışını düzenli bir şekilde sürdüren Konya Şeker ailesi, organ bağışıyla da örnek oldu. Öyle ki hayati öneme sahip bu duyarlılık için kurumsal katılımda 3.000 rakamı aşıldı.
11 Kasım 2016
KONYA ŞEKER’DEN ATA’YA SAYGI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78’inci yıldönümünde Konya Şeker ailesi tarafından düzenlenen törenle anıldı. Konya Şeker merkez kampüsünde gerçekleştirilen program Atatürk Büstüne çelenk konulmasıyla başladı. 
10 Kasım 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Üreticinin Üç Tane İş Yeri Var, Tarla, Mera, Bağ-Bahçe. İkisinde Vardık Şimdi Bağda Bahçede De Çiftçiye Desteğe Geldik
04 Kasım 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Bürokrasinin Gözünden Kaçar, Bizim Gözümüzden Kaçmaz, Havza Bazlı Da Düzelecek, Nokta
31 Ekim 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: “En Büyük Dayanağımız Cumhuriyetimizdir” AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk milletinin kararlı duruşuna dikkat çeken Konuk, mesajında “Cumhuriyet Bayramımızı, geleceğe dair umudumuz asla sarsılmamış vaziyette, istikbale dair inancımız tam bir şekilde ve Cumhuriyetimize her zamankinden daha sıkı sarılarak kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.
28 Ekim 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Konya Şeker’in Anayasasının Değişmezi, Üreticiye Hep Destek, Tam Destek Tarımın sektörünün öncü kuruluşu Konya Şeker, üreticiye desteğini arttırarak sürdürüyor. Tarlaya tohum atılmadan önce üreticiyi desteklemeye başlayan Konya Şeker, 2016 - 2017 kampanya döneminde şu ana kadar, pancar üreticisine 260.390.244,02 TL avans ödemesi gerçekleştirirken, patates üreticisine 10.390.727,86 TL, yağlık ayçiçeği üreticisine 142.946.473,36 TL ödeme yaptı. Konya Şeker’in tarlaya tohum atılmadan üreticiye yapmaya başladığı ödemenin tutarı 6 ay içinde genel toplamda 413.727.445,24 TL oldu.
19 Ekim 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; “Diplomasi Kurnazlığı Ve Küresel Ekonominin Tetikçi Kurumları Devrede” AK Parti Karaman İl Başkanlığı Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Türkiye’nin beka mücadelesi içerisinde olduğunu belirterek, geçmişte olduğu gibi ülkenin sadece beka mücadelesine odaklanarak kalkınma gündeminden uzaklaştırılması ve ülkenin zenginliklerinin harekete geçirilmesinin durdurulmasıyla oynanan oyunların amacına ulaşmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Recep Konuk, “Biz tarihten dersimizi aldık. Bu ülkede hem huzuru muhafaza edeceğiz hem de kalkınma gündemimizden bu ülkenin zenginliklerine zenginlik katma gündemimizden ve yatırım gündemimizden taviz vermeyeceğiz. Biz devletimizin beka mücadelesine ne kadar önem veriyorsak, milletimizin refah mücadelesine de o kadar önem veriyoruz ve ikisini de aynı anda ve eş zamanlı yürütüyoruz” dedi. 
 
15 Ekim 2016