Haberler

Paylaş
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Hedefimiz Yokluğu Yok Edip, Huzur Ve Refahı İnşa Etmek "AZI ÇOĞALTIYOR, REFAHI PAYLAŞTIRIYORUZ"
11 Temmuz 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: “Önce Türkiye Diyeceğiz” AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Mesajında terör olaylarına dikkat çeken Recep Konuk, “bu topraklar üzerinde hesap yapanların kaşıyabileceği yaralar oluşturmayacağız, istismara açık alanlar bırakmayacağız. Önce Türkiye diyeceğiz ve bu toprakları refah kuşağının ayrılmaz bir parçası yapmak için gayret göstereceğiz” dedi. Recep Konuk, İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek bu rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.
03 Temmuz 2016
ÇİFTÇİ ÇİFTE BAYRAM YAPACAK Konya Şeker 36 Milyon 502 Bin TL Nakdi Avansı Üreticinin Hesabına Yatırdı, Toplam Avans Desteği ile 150 Milyon TL’yi Aştı.
30 Haziran 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Konya Şeker, Yaptığı İşlerle Kalıplara, Büyüyen Ailesiyle Salonlara Sığmıyor YAPTIĞIMIZ İŞLER EZBER BOZUYOR, İFTAR SOFRAMIZ HER YIL GENİŞLEDİKÇE GENİŞLİYOR
28 Haziran 2016
AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk “Tarihi gibi ihtişamlı, Marka Şehir Karaman” Karaman’ın il oluşu ile ilgili bir mesaj yayınlayan AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk “Karaman’ın gelecekteki konumu, Karaman’ın tarihteki ağırlığına yakışsın diye uğraşıyoruz” dedi.
21 Haziran 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Tarım Sektörü Küresel Isınmanın Müsebbibi Değildir” “KURAKLIK VE ÇÖLLEŞME İLE MÜCADELEDE HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI”
17 Haziran 2016
Tarım Komisyonu Toplantısından Konya’ya Müjde Çıktı
16 Haziran 2016
Konya Şeker Durmuyor, Sanayi Devleri Arasında Yukarılara Tırmanıyor Türkiye’nin Üreten Gücü 3 Basamak Yükseldi Konya Şeker Büyümeye Devam Ediyor
07 Haziran 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Bizim üreticiye desteğimiz sözde değil özde destektir. Düzenli avans ödemesi gerçekleştiren Konya Şeker üreticilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Konya Şeker bahar aylarında çiftçiye verdiği mazot, gübre ve tohum avansından sonra şimdi de, 35.111.949 TL nakdi avans ödüyor.
AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “bizim üreticiye desteğimiz sözde değil özde destektir. Konya Şeker 16 yıldır, niyet ve temenni cümleleri kurmuyor, yapacağız edeceğiz gibi zamanı belirsiz ifadeler kullanmıyor. Çiftçi desteklenirse daha çok üretir diyerek 16 yıldır üreticiyi desteksiz bırakmıyor, sen üretime odaklan, ekerken de, biçerken de, çapada da hasatta da yanında ben varım, ben ürettiğini destekleyecek, ürünü değerlendirecek tesisleri yaptım, yapıyorum diyor. 16 yıldır bunu lafta bırakmıyor, yaptıklarıyla ispatlıyor” dedi. 
19 Mayıs 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; 19 Mayıs, millet hayatımızda tarihin akışını değiştiren en özel başlangıçtır. Konuk;Bugün türlü adlarla, masumiyet kılıfına gizlenmiş hain emellerle, proje organizasyonlar ve oluşumlarla, açıktan veya örtülü saldırılarla yürütülen, canlandırılmaya çalışılan birliğimize ve istiklalimize kasteden hesapların dün akıbeti nasıl hüsran olduysa bugün de, yarın da o hesapları yapanlar için akıbet aynıdır, ilanihaye aynı olacaktır.”
18 Mayıs 2016