Haberler

Paylaş
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; “Çiftçi Üretim Zincirinin İlk Halkasıdır” AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: “Bir ülke için savunma sanayi ne kadar mühimse tarımsal üretim de o kadar mühimdir. Bir ülke için bilişim teknolojileri ne kadar önemliyse hayvancılık da o kadar önemlidir. Bir ülke için asayiş ve huzur ne kadar vazgeçilemez ise gıda güvenliği de o kadar vazgeçilmezdir.”
13 Mayıs 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk;“Bizim Dilimiz, Gönülden Gönüle Köprü, Asırdan Asıra Merdivendir Ve Hala Sapasağlamdır” AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Karamanoğlu Mehmet Bey’in Türkçe’nin kullanımını zorunlu kılan fermanı vermesinin 739’uncu yıl dönümü ve her yıl Karaman’da büyük bir coşkuyla kutlanan Türk Dil Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türk Dili’nin yaşaması ve yaşatılması için bundan 739 yıl önce verdiği fermanla dilimize sahip çıkarak asırdan asra uzanan merdivenin muhafazasına hizmet eden Karamanoğlu Mehmet Bey’i rahmet ve minnetle anıyorum diyen Recep Konuk, “O gün milletimize o hizmeti yapan Karamanoğlu Mehmet Bey’in açtığı yolda ilerleme vazifesi bugünkü nesillerin milletimize ve gelecek nesillere karşı sorumluluğudur” dedi. 
12 Mayıs 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Annelerimiz Bizim Rehberimizdir AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; “Annelerin evlatları için istediği huzurlu, mutlu, müreffeh bir geleceği tüm anaların bütün evlatları için ve birini yekdiğerine tercih etmeden, vatanın her karışında inşa etmek, makamı mevkii, işi uğraşı her ne olursa olsun hepimizin ortak yükümlülüğüdür. Bizim asla taviz vermeden ve kararlılıkla inşa etmeye çalıştığımız bu iklimin tesisi ve muhafazasında kendimize edindiğimiz yegâne rehber, yine annelerimizdir, anaların yüreği ve annelerin evlatları için taşıdığı ve yücelttiği hislerdir” dedi.
06 Mayıs 2016
Kristal Lale’de Yönetim Ödülü Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk’un oldu Gelenekselleşen Kristal Lale Ödülleri’nde gençlere örnek olan isimler ödüllendiriliyor. 12 farklı sosyal bilimler alanı ve onur ödülünün yer aldığı kategorilerin kazananları, öğrencilerin oylarıyla belirleniyor. Bu yılki Kristal Lale Ödülleri’nde Yönetim dalında gençlerin örnek olarak seçtiği isim Recep Konuk oldu.
05 Mayıs 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Bizim niyetimiz halis, durduğumuz yerde belli ve çiftçinin yanı Son günlerde yağışların az gitmesi ile tedirginlik yaşayan çiftçiler Konya Şeker’in destekleri ile bir nebze de olsa rahatlayacaklar. Konuyla ilgili Karaman Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarım Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: “Konya Şeker olarak bizim birinci önceliğimiz çiftçinin, üretenin tarladaki işini kolaylaştırmak, üreteni, üretmek isteyeni desteksiz bırakmamak. Bu sene de her sene olduğu gibi avans desteğimizi tohum tarlaya düşmeden başlattık. Bu desteğimiz ürün hasat edilene kadar da kesintisiz sürecek.” dedi. Recep Konuk açıklamasında Miraç Kandilini de kutladı.
02 Mayıs 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; 23 Nisan Mazi İle İstikbali Buluşturan, Akılla Duyguyu Birleştiren, Geçmişle Gelecek Arasında Bir Köprüdür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın millet hafızasında özel bir yere sahip olduğunu belirten AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, “23 Nisan millet nezdinde yüklendiği mana itibariyle mazi ile istikbali buluşturan, akılla duyguyu birleştiren ve geçmişle gelecek arasında köprü olan tarihi bir eşiktir” dedi.
22 Nisan 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; “Vaz Geçmek Yok İlle De Üretim, Mutlaka Üretim” 8. Yerel Zincirler Buluşuyor Konferans Ve Fuarı Haliç Kongre Merkezi’nde Başladı
13 Nisan 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Gıda, Dolayısıyla Tarım Günümüz Dünyasında Stratejik Öneme Sahip” Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi tarafından 14. Uluslararası Konya Tarım Fuarında düzenlenen “Ülkemizin Tarım Politikaları ve Projeleri” konulu konferansta konuşan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Konya Ovası ve KOP bölgesi tarımın Paris’i olmalı diyerek, “Biz Anadolu’yu bu işin merkezi yapmak zorundayız. Bu bölgenin yapısında doğallık var. Bize düşen bunun hareketlenmesini sağlamaktır. Kuraklığa dayanıklı tarımsal ürünlerin tohumları bilgisi bizde kalacak şekilde bu topraklarda üretilmelidir” dedi.
26 Mart 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Onların Dilinde Şiddet Bizim Dilimizde Hizmet Var” AK Parti Karaman İl Teşkilatı’nın Mart ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Karaman Milletvekili ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, AK Parti iktidarında Türkiye ve Karaman’da yapılan çalışmaları değerlendirdi. Konuşmasında terör olaylarına da değinen Recep Konuk, ülkemizin hangi hanesinde yürek yangınına sebep olursa olsun düşen her ateşin, yaşanan her acının hepimizin ortak acısı olduğunu vurgulayarak “Bu hain saldırıları yapanlar bilsinler ki, bu millete yaşattıkları acı yanlarına kâr kalmayacak. Bu milletin birliğini bozamayacaklar. Bu milleti yolundan döndüremeyecekler. Onların hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır elbet” dedi.
19 Mart 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; 18 Mart Hür ve Bağımsız Yaşama İrademizin İlham Kaynağıdır. AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 101’inci Yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, 18 Mart 1915’in yüzlerce yıllık bir tarih ile geleceği de içinde barındıran ve yüzlerce yıllık tarih süzgecinden geçerek oluşan millet karakteriyle geleceği de şekillendiren özel bir gün olduğunu söyledi.
17 Mart 2016