Haberler

Paylaş
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk;“İstiklal Marşımız Mücadele Azminin İfadesi Ve Kararlılığın İlanıdır”
11 Mart 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; “ Daha Yapacağımız Çok İş Var” Tarım, Orman Ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, TBMM Genel Kurulunda 2016 Yılı Bütçe Kanunu Tasarısı Görüşmelerinde Konuştu.
06 Mart 2016
Başbakan Davutoğlu’nun 190 TL Olarak Açıkladığı Pancarın Fiyatı Konya Şeker’in İlave Ödemeleri ile 213 TL’yi buldu. Türkiye genelinde yaşanan olumsuz iklim şartları nedeniyle pancardaki polar ve verim düşüklüğü geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yaşandı. Ülke genelinde pancar üretiminde dekara verimde düşüş hem de polar kaybı problemi yaşanırken Konya’da pancar üreticisinin ortalama poları bir önceki yıla göre 0,26 artışla 16,21 olarak gerçekleşti. 16 Polar pancara ilave ödemlerle birlikte ton başına 213 TL ödeme yapan Konya Şeker’in yüksek polarlı üretim yapan üreticilere yaptığı ödeme ise 290 TL’yi buldu.
17 Şubat 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: “Mesele Dün Ne Olduğu Değil Yarın Ne Olacağıdır”
13 Şubat 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; “Hedefimiz Gıdada Referans Şehir Karaman” Platin Dergisi Karaman Özel Ekine Konuşan,  Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Karaman’ın 13 yılda ticaret hacmini ve üretimini arttıran illerden biri olduğunu” vurguladı.
07 Şubat 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk’tan Çat Kapı Ziyaretler
19 Ocak 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk;Anadolu’da Keşfedilmeyi Bekleyen Değerler Basın-Yayın Kurumlarıyla Gün Yüzüne Çıkıyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu ve Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, temsil ettiğimiz sektör itibarıyla çiftçimizin alın terinin karşılığını alabilmesi ve onların emek vererek ürettiklerinin işlenip dünya piyasalarında kendilerine yer açabilmesinde basın çalışanlarının katkısının büyük olduğunu söyledi.
08 Ocak 2016
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Siyaseti Bugünü Yönetmekten İbaret Görmüyor Yarını Şekillendirmek İçin Yapıyoruz. Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu ve Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, “Geçmişi değiştiremeyiz, dün dünde kaldı, ama bugünü ve yarını şekillendirebiliriz. Biz her yeni güne her yeni yıla bu yaklaşımla başlıyoruz. Siyaseti bugünü yönetmekten ibaret görmüyor yarını şekillendirmek için yapıyoruz” dedi.
30 Aralık 2015
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Tarım Sektöründe Son Yüz Yılın En Büyük Buluşu Tarım Kooperatifleridir. 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, her sektördeki kooperatiflerin hitap ettiği kesime bir artısının olduğunu belirterek, “Ancak hiçbir sektördeki kooperatif organizasyonunun veya hiçbir kooperatif çeşidinin katkısı, tarım kooperatiflerinin tarım sektörüne ve üreticiye katkısı ile boy ölçüşemez” dedi.
20 Aralık 2015
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk Samsun’da Konya Şeker Modelini Anlattı Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından Samsun’da düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan AK Parti Karaman Milletvekili ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk ‘Bir Kalkınma Modeli Olarak TORKU’ konulu konuşmasında kooperatifçiliğin önemini anlattı. Dünyada birçok örneği bulunan ve kooperatif çatısı altında birleşip tek başına yapamayacağı büyük işleri yapmayı başaran insanlar olduğunu ifade eden Recep Konuk, üretilen ürünü katma değerli hale getirecek, ürüne talep garantisi oluşturacak tesisleri kurmak zorundayız diyerek ülkemizin tarım sektöründeki işletme ölçeğine bakıldığında da bunun tek yolunun Kooperatifçilik olduğunu söyledi. Konuk konuşmasının sonunda birlik beraberlik vurgusu yaptı.
15 Aralık 2015