Haberler

Paylaş
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; Biz Kıyamet Koparken Bile Ağaç Dikmeyi Öğütleyen Bir Medeniyetin Mensuplarıyız. 13 Yılda 19 Milyon Fidan ile Konya Ovası’nın Çehresini Değiştirdik
20 Mart 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: “Milletimiz Evet Diyecek, Türkiye Büyük Yürüyüşüne Devam Edecek” AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, referandum çalışmaları kapsamında Ayrancı ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Recep Konuk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni, 16 Nisan’da niçin ‘EVET’ denilmesi gerektiğini ve yeni sistemin kazanımlarını anlattı.
19 Mart 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: “Yeni Anayasa İle Bu Milleti Başkalarına Muhtaç Etmeyeceğiz” Referandum çalışmalarına Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde devam eden AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, ilçe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni sistemin ülkeye sağlayacağı katkıları anlatan Recep Konuk, “Yeni Anayasa referandumu bir milletvekilliği seçimi değildir. Milletimizin kendi iradesine sahip olmak için yakaladığı bir şanstır ve bunu da ‘Evet’ oylarıyla perçinleyerek, bu ülkeyi, bu milleti, bu milletin evlatlarını başkalarına muhtaç etmeyeceğiz” dedi. Konuk konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkür etti.
19 Mart 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: Geçen Zaman Çanakkale Ruhunu Değiştiremedi AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci Yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çanakkale’nin; kahramanlık, destan, birlik ve istiklalin adı olduğunu vurgulayan Başkan Konuk,  “15 Temmuz darbe kalkışmasında da tıpkı 1915’lerdeki gibi Hüseyin Avnilerin ve isimsiz kahramanların torunları da demokrasi ve milli irade sancağını yere düşürmedi, teslim etmedi” dedi.
17 Mart 2017
Konya Şeker’den Sağlıklı Beslenme İçin Bir Adım Daha; Artık Bulgurlar da Torku’dan Üretici Ortaklarının ürettiği her ürünü işleyebilecek sanayi üst yapısını kurarak bölge üreticisinin hem daha çok üretmesini hem de ürettiğinden daha çok kazanmasını amaçlayan Konya Şeker, yaptığı üretimle buğday üretiminde Türkiye’nin en çok buğday üreten çiftçisi unvanına sahip Üretici Ortaklarının buğdayını değerlendirmek için, Bisküvi Kek ve Gofret Üretim Tesisleri ile Un Fabrikası’ndan sonra Bulgur Fabrikası yatırımını da tamamladı. Karapınar ilçesindeki 120 bin metrekarelik alana kurulan tesis günlük 120 ton buğday işleyecek. Son teknolojiyle donatılan tesisin buğday stoklama kapasitesi ise 36 bin ton. 
14 Mart 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Avrupa Ülkeleri Kendilerine Yakışanı Yapıyor”
13 Mart 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, “Karaman’dan Güçlü Bir Evet Çıkacak”
12 Mart 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk: İstiklal Marşı, İstiklale İmanın Yansımasıdır. AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, 12 Mart Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ve İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Konuk, İstiklal Marşı’nın, milletimizin hür yaşama iradesinin mısralara dökülmüş hali olduğunu vurguladı.
10 Mart 2017
“Karaman ve Konya Alternatif Değil Asıldır” "Zengin Karaman Güçlü Vatandır"
04 Mart 2017
Konya Şeker Pancara 200 Lira Verdi, A Pancarı fiyatı primler dâhil 238,50 TL’yi Buldu Pancarı Teslim Almadan 339 Milyon 11 Bin 855 TL Ayni ve Nakdi Avans Ödemesi Yapan Konya Şeker, yarın (Çarşamba) yapacağı 388 Milyon TL’lik Ödeme ile Pancar Üreticisine 2016-17 Kampanya Döneminde Toplam 772 Milyon 584 Bin 115 TL Ödeme Yapacak.
21 Şubat 2017