Haberler

Paylaş
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Altınekin’de Çiftçilerle Buluştu Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurul çalışmalarını sürdüren Başkan Recep Konuk Altınekin’de üreticilere seslendi.
Başkan Konuk; “Altınekin’in su sıkıntısını gidermek sadece Altınekin için değil Türkiye tarımı için, Türkiye’nin üretimi için önemlidir, su demek üretimin artması demektir” dedi. 
09 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Çiftçinin Geleceği Sat Kurtul ile Değil Kur Kurtar ile Kurtulur Başkan Konuk startı Karkın’dan verdi. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 65. Seçimli Genel Kurul Çalışmalarını Karkın’dan başlatan Recep Konuk burada çiftçilere hitap etti.
Karkın Düğün Salonunda yapılan toplantıya katılım çok yoğundu. Tıklım tıklım salonu dolduran üreticilere seslenen Başkan Recep Konuk 16 Eylül’de yapılacak Genel Kurula kooperatif üyesi bütün üreticilerin eksiksiz katılmasını ve Konya Şeker’e, Torku markasına sahip çıkmalarını istedi. 
08 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Belirsizliğe Noktayı Koydu, Yola Devam Dedi AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, bugün düzenlediği bir toplantıyla son günlerin tartışmalı konularına son noktayı koydu.
Başkan Recep Konuk, “Ben bu güne kadar çiftçimizin arzusu hilafına hiçbir şey yapmadım. Bugün de yapmayacağım ve eğer Genel Kurulda üretici ortaklarımız yine yük senin omuzlarında, derlerse emriniz başım üstüne diyeceğim” dedi. 
06 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Samimiyetsiz Bir Dünyada Yaşıyoruz, Güçlü Olmak Zorundayız Anadolu Birlik Holding Çatısı altındaki şirket çalışanları bayramlaştı. AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’un katıldığı bayramlaşma programı, Konya Şeker Merkez Kampüsünde gerçekleştirildi. Başkan Konuk, bayramlaşma programında yapmış olduğu konuşmada, Konya Şeker’in değer üretmeye devam edeceğini ifade etti.
05 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: Milli Hafızamız Tazelenecek, Manevi Dünyamız Coşacak AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 30 Ağustos’u, ‘millet hayatımızın dönüm noktası’ ifadeleriyle özetleyen Başkan Recep Konuk, Kurban Bayramının da dayanışmanın en büyük göstergesi olduğunu vurguladı. Başkan Konuk, “iki bayramla hem milli hafızamız tazelenecek hem de manevi dünyamızda coşku zirve yapacak” dedi.
29 Ağustos 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Kurumları Ayakta Tutan Gelenekleridir, Bayram Avansı da Konya Şeker’de Bir Gelenektir
24 Ağustos 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk Konya Şeker’de Nöbet Değişimi Zamanı AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 26 Ağustos 2017’de gerçekleştirilecek Genel Kurulunda aday olmayacağını açıkladı. Konya Şeker’in 18 yılda Türkiye’nin en büyük 4 gıda kuruluşundan birisi haline geldiğini ifade eden Konuk, kooperatif üyelerinden emaneti ehline teslim etmelerini istedi.  
17 Ağustos 2017
KONYA ŞEKER, PATATES ÜRETİMİNİN DE GÜVENCESİ
04 Ağustos 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; “Ülkemizin Kalkınması Dışında Hiçbir Kaygı Taşımıyoruz” TALEPLERE YERİNDE VE ANLIK ÇÖZÜM
02 Ağustos 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Üretenin ve Üretimin Yanındayız, Tarlayı Desteksiz Bırakmayız Gıda ve tarım sektörünün öncü kuruluşu Konya Şeker, üretime devam ediyor ve üreticiyi desteksiz bırakmıyor. Umudunu toprağa bağlayan üreticiyi yalnız bırakmayan Konya Şeker, 02 Ağustos 2017 Çarşamba günü de 36 Milyon 656 Bin Liralık nakdi avans dağıtıyor. Üreticilerin hesaplarına yatırılan nakdi avans ile birlikte Konya Şeker’in 2017-18 kampanya döneminde çiftçilere verdiği ayni ve nakdi avansın miktarı toplamda 202 Milyon 807 Bin Lira oldu. 
01 Ağustos 2017