Haberler

Paylaş
“Tüm Karamanlı Hemşehrilerimizi Cumhurbaşkanımızla Birlikte Olmaya Davet Ediyoruz” “Cumhurbaşkanımızı Karaman’a Yakışır Şekilde Ağırlayacağız”
15 Aralık 2017
2. Kooperatifler Fuarı Açıldı, Üstün Hizmet Ödülünü Recep Konuk Aldı Konuk; Kooperatifçilik Basamak Gibidir, Üyelerin Refahı Çıkılan Basamak Sayısı Arttıkça Yükselir
07 Aralık 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: Öğretmenlerimiz, Tarihi Bir Görevi Başarıyla İfa Ediyor 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında öğretmenlerin; okulları kuru binadan şefkat, bilim ve irfan yuvalarına dönüştürdüğünü vurgulayan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; “öğretmenlerimiz, ülkemizin çağa ayak uydurmasında, kalkınma hedefini gerçekleştirebilmesinde tarihi bir görevi başarıyla ifa etmiştir, etmeye de devam ediyor” dedi.
23 Kasım 2017
PANKOBİRLİK GENEL KURULU YAPILDI, KARARLAR OYBİRLİĞİ İLE ALINDI. Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Şeker Özelleştirmesinde Üreticinin İçinde Olduğu Bir Model Sektörün Geleceği Açısından Hayati Önemdedir
21 Kasım 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Endonezya Heyetini Ağırladı Bazı temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Endonezya Temsilciler Meclisi üyeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nu da ziyaret etti. Endonezya heyetini Türkiye'de görmekten mutlu olduklarını belirten TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, iki ülke arasında gelişen güçlü ilişkilere dikkat çekti. 
15 Kasım 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: Atatürk, Cumhuriyet’le Birlikte Yaşamaya Devam Edecek Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 79’uncu Yıl Dönümünde Konya Şeker tarafından düzenlenen törenle anıldı. AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk da yayınladığı mesajında; “10 Kasım, Atatürk’ün bıraktığı mirasa, mirasçılarının bir kez daha sıkı sıkıya sarıldığı, O’nu anarken O’nun emanetine sahip çıkma iradesi ve kararlılığını pekiştirdiği gündür” dedi.
10 Kasım 2017
Tarlada İşler Pancar Hasadı ve Hububat Ekimi ile Devam Ediyor, Konya Şeker Üreticiyi Desteksiz Bırakmıyor Ekimden Hasada, Konya Şeker Üreticinin Yanında
30 Ekim 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: Cumhuriyetimiz, Kahramanların Bizlere Mirasıdır AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye’nin, sıradan bir ülke olmadığını vurgulayan Başkan Konuk, “Bu topraklarda yaşayan nesiller olarak bizim hem geçmişe borcumuz hem de geleceğe karşı mesuliyetlerimiz var” dedi.
28 Ekim 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; “Şucu Bucu Değil Herkesin Karaman’cı Olmasına İhtiyacımız Var. Adamcılığımız Karaman Adına Olmalı”
27 Ekim 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Bizim Komisyonumuzda Partilerimiz Farklı Paydamız Ortak, Hedefimiz Tarım Sektörüne El Birliği İle Katkı Yapmak TBMM TARIM, ORMAN VE KÖYİŞLERİ KOMİSYONU KARAMAN VE KONYA’DA HAFTA SONU MESAİSİ YAPTI
23 Ekim 2017