Haberler

Paylaş
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; “Hedefleri Sadece Ak Parti Değil, Ak Parti’nin İstikrarla Büyüttüğü Türkiye”
15 Ekim 2017
KONYA ŞEKER 64’ÜNCÜ, AB HOLDİNG 9’UNCU GENEL KURULUNU YAPTI KONUK: “TÜRKİYE’DE İSTİKRAR İLE ŞİRKETLERİN YELKENLERİNİ YATIRIM RÜZGÂRLARIYLA BESLEYEN BİR İKLİM VARDI, BUNU DA EN İYİ KONYA ŞEKER KULLANDI”
13 Ekim 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: “Konya Şeker Destekleyecek, Çiftçimiz de Daha Fazla Üretecek” BÖYLE OLUR KONYA ŞEKER’İN SÖKÜM AVANSI, ÇİFTÇİYE 32 MİLYON LİRALIK ÖDEME YAPILACAK, TARLAYA DESTEK 255 MİLYONU AŞACAK
09 Ekim 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Anadolu 500’de İlk 5 Bir Eşik, Dünyada İlk Beş Asıl Aşmamız Gereken Eşik Ekonomist Dergisi’nin, Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) katkılarıyla yaptığı “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasının sonuçları açıklandı. İstikrarlı bir şekilde büyüyen Konya Şeker, bu yıl ilk 10 içinde 3 basamak birden ilerleyerek 5’inci sıraya yükseldi. Konya Şeker, gıda sektöründe ise Anadolu’nun en büyük 3. Gıda Şirketi oldu. Konya’dan Anadolu 500 sıralamasına bir önceki yıl 23 şirket girerken bu sene yayınlanan sıralamada ise 20 kuruluş yer aldı. 
03 Ekim 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; “Suyun Siyaseti Olmaz. Su Ekmektir, Hayattır” DSİ 4. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Karadağ Sulama Projeleri Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, üzerinde çalışılan ve hazırlanan alternatif projelerle Karaman ve Konya Ovası’nın 650 milyon metreküp suya daha kavuşacağını ve toplamda 1 milyar metreküpü aşkın su ile ovanın su ihtiyacının büyük ölçüde giderileceğini söyledi. Recep Konuk, Karadağ 1,2,3 ve 4 Sulama Projeleri kapsamında 27 yerleşim yerinde 43.540 hektar alanın sulanacağını ifade ederek, “Yapılan yatırımlar hemşehrilerimizin görüşlerine bakılmaksızın hiçbir ayrım gözetmeden Anadolu’nun, Ova’nın su ihtiyacının karşılanması için yapılıyor. Suyun siyaseti olmaz, su ekmektir, hayattır” dedi. 
20 Eylül 2017
ÇİFTÇİDE MUTABAKAT TAM; RECEP KONUK’LA DEVAM KONUK ADAY OLDU, ADAYLAR ÇEKİLDİ, SEÇİM YARIŞI OLMAMASINA RAĞMEN KURUMUNA VE BAŞKANINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİNLERCE ÜRETİCİ UZAK YAKIN DEMEDEN GENEL KURULA KOŞTU
16 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Genel Kurul’da Eksiksiz Olalım, Gücümüze Güç Katalım AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Genel Kurul çalışmaları çerçevesinde İsmil ve Çumra’da çiftçilerle buluştu.  Burada üreticilere seslenen Başkan Recep Konuk, üreticilerden 16 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul’a katılmalarını istedi.  18 yıldır emaneti taşıdığını ve 18 yıldır insanların doğduğu yerde doyması için çalıştığını vurgulayan Recep Konuk, Konya’nın köylerinin Anadolu coğrafyasında iş güç kaygısıyla en az göç veren dolayısıyla Konya’nın köylerinin Anadolu’da en az, evlat, eş dost akraba hasreti çeken köyler olduğunu, bunda Konya Şeker’in yaptığı yatırımlarla hem doğrudan istihdam imkânını arttırmasının hem de tarlaya iş bulmasının etkisinin büyük olduğunu söyledi.
15 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Panagro’yu Kurduk, Konya Olarak Büyükbaş Sayısında Türkiye Birincisi Olduk Genel Kurul çalışmaları çerçevesinde Hayıroğlu, Ovakavağı ve Yarma’da üreticilerle bir araya gelen Başkan Recep Konuk, Konya Şeker’in değişmez amacının tarladaki üretimi büyütmek olduğunu belirterek “biz üretim artmadan kalkınmanın olmayacağını çok iyi biliyoruz ve daha çok üretmek ve daha çok ürettirmek için yatırım yaptık, yapıyoruz” dedi. 
14 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk Cihanbeyli’de Konuştu; “Konya’da Üretileni Konya’da İşliyoruz” AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Cihanbeyli’de çiftçilerle buluştu. Konya Ovasında su olmadan tarımın yapılamayacağını ifade eden Başkan Recep Konuk, “Bizim insanımız çalışıp, üretiyor, başkaları para kazanıyor, dönemini kapattık. Birileri kene gibi üreticinin sırtına yapışmış, onun üzerinden para kazanıyordu. O dönemleri kapattık. Biz milletin, çiftçimizin üretimi artsın diye uğraşıyoruz. Hem kalitelisini üretiyoruz, hem sağlıklısını” dedi.
12 Eylül 2017
Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk; Torku ile Tarlada Zahmeti Çeken Çiftçi Rahmete de Ortak Oldu Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Beyşehir ve Seydişehir’de üreticilerle bir araya geldi. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 65. Seçimli Olağan Genel Kurul Çalışmaları çerçevesinde burada çiftçilere hitap eden Başkan Konuk, “unun kaynağı bizim tarlalarımızdı, şeker bizim elimizdeydi, yağ bizim ürettiklerimizden sıkılıyordu ama helvayı başkaları karıyordu. Şimdi unu şekeri yağı üreten helvayı da karıyor. Yani zahmetini çeken rahmetine de ortak olabiliyor. Bugün Torku ürünleri 100’e yakın ülkede satılıyor. Bu Konya Ovasındaki üretimin güvencesidir” dedi.
12 Eylül 2017