Hakkında
Özgeçmişi
Misyon & Vizyon
Aldığı Ödüller
Recep Konuk'tan Kısa Kısa
Sosyal Sorumluluk
Hizmetleri
Konya Merkez Kampüsü
Çumra Kampüsü
Cihanbeyli Kampüsü
Altınekin Kampüsü
Seydibey Kampüsü
Meram Kampüsü
Sivas-Kangal Kampüsü
Manisa-Soma Kampüsü
Basından
Haberler
Videolar
Fotoğraf Galerisi
Ulusal Basın
Yerel Basın
Yazıları
Yazılı Metinler
Konuşma Metinleri
Mesajlarınız
İletişim
25. ve 26. Dönem Ak Parti Karaman Milletvekili
Bizi Takip Edin
Basından
Haberler
Videolar
Fotoğraf Galerisi
Ulusal Basın
Yerel Basın
Haberler
Paylaş
Toplam Haber Sayısı : 803
Dışişleri Bakanı’ndan Çumra Şeker’e Bayram Ziyareti
Davutoğlu; Konya Şeker de Türkiye Gibi, Sınır Tanımıyor Liderliği Hedefliyor
23 Ekim 2013
Konya Şeker Ailesi Bayramlaştı
Pankobirlik Genel Başkanı Sayın Recep Konuk; Konya Şeker’in fıtratında arı gibi üretirken daha çok ürettirmek var.
21 Ekim 2013
Kurban Bayramı Mesajı
Pankobirlik Genel Başkanı Sayın Recep Konuk, Kurban Bayramı Mesajı
14 Ekim 2013
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk ; Bayramların Bayram Gibi Geçmesi İçin Varız
Konya Şeker’de Yatırımlar da Üreticiye Destek de Hız Kesmiyor
10 Ekim 2013
İlk Andaki Kadar Taze Torku Günlük Süt Çıktı
Avrupa’nın en büyük lezzet üssünü kuran Konya Şeker, süt ve süt ürünleri pazarındaki ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.
08 Ekim 2013
8. Sıraya Yükselen Konya Şeker Anadolu’nun da Öncüsü
Ekonomist Dergisi Anadolu’nun 500 büyüğünü açıkladı...
03 Ekim 2013
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk "Geleceğe Açılan Tüm Yollar Konya’dan Geçiyor"
1.200 Devlet Adamı, Siyasetçi, İşadamı, Sanatçı CGI Zirvesinde Buluştu; Daha Güvenli Bir Dünya İçin Daha Çok Enerji, Daha Çok Gıda...
01 Ekim 2013
Böyle Gelmiş, Böyle Gitmeyecek
Konya Şeker böyle gelmiş böyle gitmeyecek dedi, bu devran böyle dönmesin dedi ve adım attı.
25 Eylül 2013
Üretene ve Üretime Destekte Konya Şeker Farkı
24.5 milyon liralık motorin avansıyla birlikte bu yılki toplam destek 216 milyon liraya ulaştı...
24 Eylül 2013
Konya Şeker’den Hayvancılığa İvme Katacak Yeni Yem; Mısır Gevreği Lezzetiyle Fark Yaratıyor
Yem Fabrikası tarafından, öğütülmüş mısırın 185 derecede pişirilmesiyle elde edilen ve cips görünümünde “mısır gevreği” küçük ve büyükbaşlar tarafından besi yemi olarak kullanılabilecek.
05 Eylül 2013
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48