Haberler

Paylaş
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk:"Devletin Şefkat Eli Vatandaş ile Buluştu" VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRMELİYİZ
05 Şubat 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: "Karaman, Dünya Pazarında Daha da Güçlenecek" ZEYTİN DALI HAREKATINA RAĞMEN HİÇBİR ŞEY AKSAMIYOR, BİLAKİS YATIRIMLAR ARTIYOR
03 Şubat 2018
ZEYTİN DALI HAREKÂTINA KONYA ŞEKER’DEN DESTEK KONYA ŞEKER, MEHMETÇİK İÇİN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİ
24 Ocak 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: “KGTÜ, Gıda Ve Tarım Teknolojisine Yön Verecek” Konya Gıda ve Tarım Üniversitenin 2018-2019 Yılı Strateji Belirleme Toplantısı, Kurucu Başkan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk başkanlığında gerçekleştirildi.
Kuruluş aşamasını tamamlayan üniversitenin artık gıda ve tarım teknolojilerine yön verebilecek bir noktaya geldiğine dikkat çekilen toplantıda, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesinin dünya seviyesinde laboratuvarlara sahip olduğu da ifade edildi.
16 Ocak 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: Gazeteciler, Toplumsal Aydınlanmanın En Önemli Unsurudur AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Konuk, gazetecilerin günümüz dünyasında önemi tartışılmaz ve işlevsel açıdan en etkin ancak çok zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. 
09 Ocak 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: 2018; Ülkemiz, Karaman Ve Konya İçin Sıçrama Yılı Olacak AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, yayınladığı yeni yıl mesajında, “2018’i ülkemiz, Karaman ve Konya için kazanç yılı yapmak bizim elimizdedir. Milletimiz ve ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmek için kaybedilecek yıllara tahammülümüz yok” dedi.
31 Aralık 2017
TARİH, KÜLTÜR VE DOĞA ARTILARIMIZ, ARTIK TURİZMDE BİZ DE VARIZ. Serbest Bölge ile Sanayi ve Ticareti Büyütmek İçin Harekete Geçen Karaman’a Bir Müjdeli Haber de Turizmden Geldi.
25 Aralık 2017
AK Parti Karaman Milletvekili, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: “Kooperatifçilik Basamak Gibidir. Her Çıkılan Basamak Üyelere Refah Getirir” AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Dünya Kooperatifçilik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kurumlar vergisi uygulamasında yapılan Kanun düzenlemesiyle kooperatiflerin faaliyet alanını ve üye dışı ticaretini sınırlayan engellerin kaldırıldığını belirten Başkan Konuk, “kooperatiflerimizi faaliyet alanı ve üye ile sınırlayan ticari kalıpları kırıp attık. Artık kooperatiflerimizin önü daha da açık” dedi
20 Aralık 2017
“Serbest Bölge ile Karaman, Dünya Pazarlarında Daha Güçlü Şekilde Yerini Alacak”
19 Aralık 2017
Karaman’dan Cumhurbaşkanımıza Hayır Duaları Yükseldi, Karamanlıların Coşku ve Heyecanı Cumhurbaşkanımızı Memnun Etti
18 Aralık 2017