Haberler

Paylaş
KONUK: CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ORKESTRA ŞEFLİĞİNE İHTİYAÇ VAR Karaman Organize Sanayi Bölgesinin İş Adamlarını bir araya getiren iftar ve istişare toplantısına AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da katıldı. Hayata geçirilen projelerin kent ekonomisine ciddi katkı sağlayacağını vurgulayan Milletvekili Konuk, 24 Haziran seçimlerine değindi, “ülkemize hız katacak sistemin pratikte de uygulamada da başarılı olması için Reis’in orkestra şefliğine ihtiyaç var” dedi.
09 Haziran 2018
KONUK; BAYRAM AVANSINI ERKENE ALDIK, İKİ AVANSI BİRLEŞTİRDİK, BAYRAM ÖNCESİ YÜZLER GÜLSÜN İSTEDİK Gerçekleştirdiği tarımsal sanayi yatırımlarıyla üretici ortaklarının hem ürün çeşitliliğini arttıran hem de ürettiği ürünlerin değerinin artmasını sağlayan ve avans destekleriyle üretim aşamasında da üreticinin yanında olan Konya Şeker, nakit avans ile bir hafta erkene aldığı bayram avansını birleştirerek tek seferde yaptığı iki avans ödemesiyle üreticinin yüzünü güldürdü.  Kısa aralıklarla üreticilere mazot, gübre ve tohum avansı veren Konya Şeker, şimdi de 08 Haziran 2018 Cuma günü 44.245.672 TL tutarında nakdi avans ve bayram avansı ödemesini de gerçekleştirdi. Böylece 2018-19 kampanya döneminin başlangıcından itibaren 3 Ay gibi kısa bir sürede üreticisine 148.777.854 TL avans ödemesi gerçekleştirmiş oldu.
07 Haziran 2018
KONUK: İSTİKRAR SÜRSÜN, SİYASETİN USTASININ LİDERLİĞİNDE TÜRKİYE BÜYÜSÜN AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği iftar programına katıldı. Hayata geçirilen projelere değinen Milletvekili Konuk, Serbest Bölgenin önemine dikkat çekti, ihracat alternatiflerinin artırılması gerektiğine vurgu yaptı. 
05 Haziran 2018
KONUK: KARAMAN İÇİN YERİ GELDİ ANAHTAR OLDUK KAPILARI AÇTIK, YERİ GELDİ KOÇBAŞI OLDUK BÜROKRATİK ENGELLERİ YIKTIK Karaman Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da katıldı. Daha büyük, daha müreffeh, daha zengin ve daha güçlü bir Karaman için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Milletvekili Konuk, “bu yoldan dönmek yok. Bizim kavlimiz sandığa kadar değil, sonsuza kadar” dedi.
01 Haziran 2018
Konuk, Muhalefeti Acemi Marangoza Benzetti, Siyasetin Ustası Diyerek Erdoğan’a Oy İstedi “ACEMİ MARANGOZUN TALAŞI TAHTASINDAN ÇOK OLUR”
28 Mayıs 2018
AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: 19 Mayıs, Millet Hafızamıza Nakşettiğimiz Özel Bir Tarih AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İstiklal yolculuğundaki ilk adımın 1919’da atıldığını belirten Başkan Konuk, “19 Mayıs, milletimizin tarihin akışı içinde defalarca yaptığı yeni başlangıçlardan, milletimiz için son bekleyenleri, son planlayanları hüsrana uğratan ayağa kalkışlardan, tarihin dönüm noktalarından biridir” dedi.
18 Mayıs 2018
KONYA ŞEKER ÖNCE ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI, ARDINDAN MOTORİN AVANSINI AÇIKLADI Türkiye’nin Üreten Gücü Konya Şeker, çiftçinin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Üreticinin yanında yer almayı kendisine şiar edinen Konya Şeker, tohum ve gübre desteğinden sonra 34.5 Milyon TL’lik motorin avansını da dağıtmaya başladı. Konya Şeker’in birinci önceliğinin; çiftçinin, üretenin yanında yer almak olduğunu ifade eden AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, “Bizim tarafımız bellidir. Biz yokluğun ve yoksulluğun karşısında, üretimin ve üretenin yanındayız. Biz üretimin destekçisiyiz. Biz sonuç odaklı değil süreç odaklı bir kurumuz. Onun için de çiftçi ile randevumuz hasat günü ile sınırlı değil. Biz o hasadın bol ve bereketli olması için tohum tarlaya düşmeden çiftçimizi desteklemeye başlıyor ve hasada kadar da sonrasında da yalnız bırakmıyor, ihtiyaç anında da hep yanında oluyoruz ” dedi.
15 Mayıs 2018
AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: Cumhurbaşkanımızın Çizdiği Hedef, Türk Çiftçisinin de Hedefidir AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bu ülkenin topraklarına değer katan Türk çiftçisinin, Türkiye’nin geleceğini de inşa edeceğini belirten Başkan Konuk, “‘Bizim petrolümüz yok ama çok daha değerli bereketli topraklarımız var’ diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyon ve hedef, Türk çiftçisinin de hedefidir ve o hedeflere ulaşılacağının teminatı da o iradenin iş başında olmasıdır” dedi.
 
14 Mayıs 2018
AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk; “Tarihi Kökü İtibarıyla En Köklü Olan Türk Dil Bayramımızı Kutluyorum” AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 741. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri nedeniyle yayınladığı mesajında “Türkçe’ye karşı hassasiyetin menzilini 85-86 yıl öncesi ile sınırlarsak, bu milletin Türkçe’yi yaşatma konusundaki erdemi ile kararlı duruşuna haksızlık etmiş oluruz” dedi.
13 Mayıs 2018
AK Parti Karaman Milletvekili, Konya Pancar Ekicileri ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk: En Büyük Dayanağımız, Annelerimizin Duaları AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk,  Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ Hadis-i Şerif’ini hatırlatan Başkan Konuk, hiçbir annenin evladının geçimi için endişe taşımamasını sağlayacak bir ortamın hazırlanması ve ‘cennet çiçeği’nin solmayacağı hoşgörü, güven ve huzur ortamının inşa edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
12 Mayıs 2018